Onze sponsoren
Autobedrijf Piksen

Fotografie Heidi


 

Home
Wie zijn wij
Hoe het begon
Kennismaken met linedance
Koppeldansen

Danslessen

Activiteiten
Nieuws
Agenda
Fotogalerij
Dansen
Contact
.
Voor informatie:
Tel.: 06 - 128 47 909
Tussen 18.00 - 21.00 uur

Hoe het begon

c.c. Country Dancers Marle is een club die sinds 2002 actief is in het aanleren van linedancepassen die op zowel bestaande als vernieuwde countrymuziek wordt aangeleerd. De oprichting als vereniging c.c. Country Dancers Marle is sinds 4 juni 2005 een feit.
De oefenavonden worden gehouden in het buurthuus "De Leemkamp" . Het ledenaantal staat momenteel (september 2023 op 51 leden. Het bestuur bestaat uit 4
leden, t.w, voorzitter: Gerrit Tigchelhoff; penningmeester: Ria den Ouden; secretariaat: Joke Minkjan; Bestuurslid: Mariëlle Tijhoff; Website beheerder: Gré Haselhorst.

Doel

Het doel is om liefhebbers van dans en muziek wekelijks de mogelijkheid te bieden om ín een ietwat stoere vorm van dansen hun hobby linedance te beoefenen. Diegene die er meer tijd en energie in kunnen steken dansen ook in ons demonstratieteam.
Het demo-team verzorgt op aanvraag verschillende demonstraties. Voorbeelden zijn: verzorgingstehuizen, scholen, braderieën, campings en/of privé adressen bij feestjes en partijen. In de weekenden zijn er in de regio voldoende mogelijkheden om een countryavond te bezoeken waar de linedanser de geoefende dansen ten uitvoer kan brengen.