Onze sponsoren
Autobedrijf Piksen

Fotografie Heidi


 

Home
Hoe het begon
Kennismaken met linedance

Koppeldansen

Activiteiten

Nieuws

Agenda

Fotogalerij

Dansen

Contact


Voor informatie:
Tel.: 06 -128 47 909
Tussen 18.00-21.00 uur

Online Bingo


Om in deze gekke  tijd wat voor de leden te betekenen hebben we de koppen bijéén gestoken, daar kwam onderstaand uit.

We hebben een attentie voor de leden bedacht in de vorm van een chocolade kip op ei(eren), en we hebben een online bingo georganiseerd voor de leden en hun gezinsleden, die mee wilden doen,

De paas attentie konden ze ophalen bij het buurthuus 'de Leemkamp", de plek waar we altijd dansen. Daar hebben we een drive through georganiseerd...

Van 10.00 uur tot 12.00 uur konden de leden de paas attentie ophalen, en de personen die zich voor de bingo hadden opgegeven konden daar de bingo kaarten ook meenemen.

Helaas zat het weer niet mee, en kwamen we verkleumd thuis, maar eenmaal bij de kachel waren we snel weer op gewarmd om ons op te maken voor de bingo.

De bingo begon om 18.30 uur, mooi op tijd i.v.m. de avondklok die duurde tot 21.00 uur.

We hadden hele mooie prijzen, variërend van bierpakketten tot Rituals geschenkverpakkingen en BBQ accessoires. De sponsoren van onze club, Garage Piksen, Heidi Fotografie en Ruiter bouwbedrijf, hadden ons ook gesponsord, met mooie prijzen, o.a. benzinebon, een fotoshoot en een goed gevulde metselemmer. In de pauze was er tijd voor een reageerbuis, gevuld met kuiernat, welke ook 'sochtends was uitgereikt.

Het was goed geslaagd, vele leuke reacties van de leden gehad, en voor diegene, die ergens anders de bingo speelden, was het op tijd afgelopen, zodat ze voor de avondklok thuis waren.