Onze sponsoren
Autobedrijf Piksen
Fotografie Heidi

 

Home
Wie zijn wij
Hoe het begon
Kennismaken met linedance
Nieuws
Agenda
Fotogalerij
Danslessen
Contact
.
Voor informatie:
Tel.: 06 - 128 47 909
Tussen 18.00 - 21.00 uur

Hoe het begon

c.c. Country Dancers Marle is een club die sinds 2002 actief is in het aanleren van line danspassen die op zowel bestaande als vernieuwde countrymuziek wordt aangeleerd. De oprichting als vereniging  ‘c.c. Country Dancers Marle’ is sinds 4 juni 2005 een feit.
De oefenavonden worden gehouden in het buurthuus "de Leemkamp" . Het ledenaantal staat momenteel (jan. 2017) op 37 leden. Het bestuur bestaat uit 3 leden, t.w, voorzitter: Gerrit Tigchelhoff; penningmeester: Ria den Ouden; secretariaat: José Ruiter.

Doel

Het doel is om liefhebbers van dans en muziek wekelijk de ogelijkheid te bieden om ín een ietwat stoeren vorm van dansen' hun hobby (line-dancing te beoefenen. Diegene die er meer tijd en energie in kunnen steken dansen ook in ons demonstratieteam.
Het demo-team verzorgd op aanvraag verschillende demonstraties. Voorbeelden zijn: verzorgingstehuizen, scholen, braderieën, campings en/of privé adressen bij feestjes en partijen. In de weekenden zijn er in de regio voldoende mogelijkheden om een countryavond te bezoeken waar de linedanser de geoefende dansen ten uitvoer kan brengen.